Bine ați venit pe containeresh.ro. Accesând și utilizând acest website, sunteți de acord să respectați și să fiți supuși următorilor Termeni și Condiții, împreună cu toate legile și regulamentele aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest website.

  1. Drepturi de proprietate intelectuală: Toate drepturile de proprietate intelectuală referitoare la conținutul și designul acestui website aparțin containeresh.ro și sunt protejate de legile drepturilor de autor și alte legi aplicabile. Utilizatorilor nu li se acordă niciun drept asupra conținutului acestui website, cu excepția dreptului limitat de a-l vizualiza și de a-l utiliza în scopuri non-comerciale.
  2. Informații personale: Pentru a putea efectua cumpărături pe acest website, veți fi rugat să furnizați anumite informații personale. Vă asigurăm că respectăm confidențialitatea datelor dumneavoastră și utilizăm informațiile în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate. Vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate pentru mai multe informații.
  3. Comenzi și livrare: Prin plasarea unei comenzi pe containeresh.ro, vă angajați să furnizați informații corecte, actualizate și complete. Ne rezervăm dreptul de a accepta sau de a refuza comenzi, în funcție de disponibilitatea produselor și conform politicii noastre interne. Detalii suplimentare referitoare la procesul de comandă, livrare, și returnare pot fi găsite în secțiunea dedicată pe website-ul nostru.
  4. Prețuri și plăți: Prețurile produselor noastre sunt afișate în moneda locală și pot suferi modificări fără notificare prealabilă. Plata produselor se face în momentul efectuării comenzii și trebuie să fie realizată în conformitate cu metodele de plată acceptate de containeresh.ro. Vă rugăm să verificați Politica noastră de Plată pentru mai multe informații.
  5. Responsabilitate și limitări: containeresh.ro nu își asumă nicio răspundere pentru orice prejudiciu