Livrare

  1. După ce clientul și-a exprimat acordul de a cumpăra un container de pe containeresh.ro și a fost emisă factura corespunzătoare de catre agentul de vanzari cu care a discutat, livrarea se va efectua în maxim 2 zile lucrătoare de la achitarea facturii de către client.
  2. Costul transportului este calculat pe baza distanței și se aplică un tarif fix de 1 euro pe kilometru, pentru distanța totală a călătoriei (dus-întors). Detaliile privind distanța și costul transportului vor fi comunicate în momentul încheierii tranzacției.
  3. Livrarea containerului va fi realizată de către personal calificat și se va efectua cu ajutorul utilajului dotat cu macarale specializate pentru manevrarea containerelor.

Retur

  1. Vă rugăm să rețineți că, conform politicii noastre, nu oferim posibilitatea de returnare a produselor achiziționate. Vânzarea se realizează numai după ce clientul a vizualizat și și-a exprimat acordul de a achiziționa containerul.
  2. Înainte de a efectua o comandă, vă recomandăm să vă asigurați că sunteți complet mulțumit de produsul pe care intenționați să-l achiziționați. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să le comunicați agentului de vânzari!
  3. Ne străduim să furnizăm informații detaliate și fotografii relevante pentru fiecare container listat pe website-ul nostru, cu toate acestea vă încurajăm să vizualizați produsul fizic împreună cu agentul de vânzări înainte de al achiziționa.
  4. În cazul în care aveți probleme sau întrebări legate de produsul achiziționat, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă oferim asistență în rezolvarea situației.

Notă importantă: Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați dimensiunile, specificațiile și starea containerului înainte de a finaliza achiziția. Vă recomandăm să solicitați informații suplimentare sau să programați o vizionare înainte de a confirma intenția de cumpărare.