Containere Maritime aproape noi, 6-12 metri (20-40 picioare), diferite culori, ideale pentru locuinte si birouri, depozitare si constructii, terase si beciuri

17 640 lei

Prețul poate varia în funcție de gradul de uzură al containerului!

Telefon: 0721518990

Dispunem de o gamă variată de containere maritime de înaltă calitate, disponibile în lungimi cuprinse între 6 și 12 metri (20-40 de picioare). Fiecare container este într-o stare excelentă, aproape nou, pregătit să îndeplinească diverse nevoi și să se adapteze la diferite proiecte.

Culoarea este o caracteristică importantă atunci când vine vorba de alegerea containerului perfect pentru dumneavoastră. De aceea, vă oferim o gamă variată de culori pentru a vă permite să găsiți soluția potrivită.

Containerele noastre maritime aproape noi sunt ideale pentru utilizări diverse. Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru locuințe și birouri, containerul nostru vă oferă un spațiu modern, practic și confortabil. Puteți transforma interiorul containerului într-o locuință modernă și funcțională, sau într-un birou inspirațional, cu toate facilitățile necesare.

Pentru proiecte de depozitare și construcții, containerele noastre maritime aproape noi oferă soluții eficiente și spațiu generos. Acestea pot fi utilizate ca spații de depozitare suplimentare pentru bunuri și materiale, oferind siguranță și protecție împotriva factorilor externi. Containerul nostru este construit din materiale durabile și rezistente, asigurând o protecție excelentă împotriva condițiilor meteo și a intemperiilor.

Pentru cei care doresc să creeze terase atrăgătoare și funcționale sau beciuri spațioase, containerul nostru aproape nou este soluția ideală. Aveți libertatea de a transforma containerul într-o terasă relaxantă și plăcută, unde vă puteți bucura de aerul liber și de momente speciale alături de cei dragi. În plus, containerul poate fi transformat într-un beci bine organizat, asigurând păstrarea în condiții optime a vinurilor, alimentelor sau altor bunuri.

Alegeți containerele noastre maritime aproape noi pentru a vă satisface nevoile de locuințe, birouri, depozitare, construcții, terase și beciuri. Cu caracteristicile lor versatile și calitatea lor superioară, aceste containere vă oferă soluții eficiente și durabile pentru proiectele dumneavoastră.

Oferim servicii de livrare a containerelor maritime în toată țara, asigurând transportul cu camion și utilizarea unei macarale, în funcție de nevoile dumneavoastră specifice. Tariful nostru pentru transport este de 1 euro pe kilometru dus-întors, asigurându-vă un serviciu eficient și accesibil. Vă punem la dispoziție toate resursele necesare pentru a asigura o livrare sigură și promptă a containerului dumneavoastră la locația dorită.

Transportul containerelor se face in conditii de maxima siguranta si costul este de 1 euro / km, oriunde in Romania