Container visiniu special pentru spatii de locuit, de birouri sau de depozitare

13 720 lei

Prețul poate varia în funcție de gradul de uzură al containerului!

Telefon: 0721518990

Containerul maritim de 40 de picioare, cu o lungime de 12 metri, este o unitate spațioasă și robustă utilizată în transportul și depozitarea mărfurilor. Construit din oțel rezistent, acest container oferă o capacitate generoasă de stocare și protecție împotriva condițiilor meteo și impactului mecanic. Cu dimensiunile sale, este potrivit pentru transportul internațional și depozitarea pe termen lung a diverselor tipuri de mărfuri. Este o soluție eficientă și fiabilă pentru necesitățile tale de logistică și depozitare.

Stoc epuizat

Un container maritim de 40 de picioare, cunoscut și sub denumirea de container high cube, cu o lungime de aproximativ 12 metri, este o unitate spațioasă și versatilă folosită în principal în industria de transport și logistică. Construit din oțel rezistent și durabil, acest container oferă o capacitate generoasă de stocare și transport pentru diverse tipuri de mărfuri.

Cu înălțimea sa mai mare decât a unui container standard, containerul maritim de 40 de picioare permite o utilizare eficientă a spațiului vertical. Acest lucru oferă posibilitatea de a încărca și transporta mărfuri voluminoase sau cu înălțime ridicată. Containerul este proiectat să reziste condițiilor riguroase ale transportului maritim, asigurând protecție împotriva intemperiilor, umidității și impactului mecanic.

Datorită dimensiunilor sale, containerul de 40 de picioare este adesea utilizat în transportul internațional, depozitarea pe termen lung sau ca bază pentru proiecte de construcții modulare. Poate fi adaptat și personalizat în funcție de cerințele specifice ale clienților, inclusiv adăugarea de uși, ferestre, izolație sau sisteme de iluminat și ventilație.

Containerul maritim de 40 de picioare reprezintă o soluție fiabilă și eficientă pentru transportul și depozitarea mărfurilor, asigurând siguranța și securitatea acestora pe parcursul călătoriei lor.

  1. Locuințe și birouri: Containerele maritime pot fi convertite în spații de locuit sau birouri. Prin adăugarea ferestrelor, ușilor, izolației și sistemelor de alimentare cu energie electrică și apă, acestea pot deveni unități rezidențiale sau spații de birouri confortabile. De asemenea, multiple containere pot fi conectate pentru a crea structuri mai mari și mai complexe.
  2. Structuri comerciale: Containerele pot fi transformate în cafenele, restaurante, magazine pop-up, spații expoziționale sau alte tipuri de structuri comerciale temporare sau permanente. Sunt ușor de transportat și pot fi amplasate în diverse locații.
  3. Spații recreative: Unele persoane utilizează containerele maritime pentru a crea spații de relaxare în aer liber, cum ar fi terase, spații de lounge sau zone de joacă. Acestea pot fi personalizate cu mobilier și decor adecvat și pot fi amplasate în grădini, pe terenuri sau în zone de agrement.
  4. Construcții modulare: Containerele pot fi combinate pentru a crea structuri mai mari, cum ar fi școli temporare, clinici medicale, centre comunitare sau unități de cazare temporară pentru lucrătorii din construcții. Flexibilitatea și ușurința de transport fac din containere o opțiune atractivă pentru proiectele de construcții temporare sau în zone izolate.
  5. Spații de depozitare extensibile: Pe lângă utilizarea lor inițială ca containere de depozitare, acestea pot fi amplasate în proprietăți particulare sau comerciale și folosite ca spații de depozitare adiționale. Acest lucru este util atunci când este necesară o capacitate suplimentară de depozitare într-un spațiu limitat.

Este important să menționez că pentru transformarea unui container într-un spațiu utilizabil, este adesea necesară lucrări de modificare și reamenajare, cum ar fi izolație, instalarea sistemelor de alimentare cu apă și energie electrică, precum și respectarea normelor de construcție și reglementărilor locale. Este recomandat să consulți specialiști și experți în domeniu pentru a realiza transformările dorite într-un mod sigur și conform cu legislația locală.

Transport oriunde in tara cu camionul, cu sau fara macara, in functie de necesitate, 1€/km dus-intors.

Transportul containerelor se face in conditii de maxima siguranta si costul este de 1 euro / km, oriunde in Romania

RELATED PRODUCTS