Container maritim, verde, second hand, impecabil, aproape nou, 6 metri lungime (20 picioare) ideal pentru locuinte si birouri, constructii si depozitare, terase si beciuri

12 100 lei

Prețul poate varia în funcție de gradul de uzură al containerului!

Telefon: 0721518990

Container maritim verde, second-hand, impecabil și aproape nou, cu o lungime de 6 metri (20 de picioare).

Acesta este alegerea perfectă pentru proiectele dvs. diverse, inclusiv locuințe și birouri, construcții și depozitare, terase și beciuri.

Containerul impresionează prin aspectul său proaspăt și impecabil. Cu o atenție deosebită acordată calității și detaliilor, acesta este gata să devină fundația unei noi locuințe moderne sau a unui birou inspirat.
Transformați interiorul într-un spațiu prietenos și confortabil, cu zone de relaxare și lucru bine definite.
Utilizați designul inteligent pentru a crea camere spațioase, băi și bucătării funcționale, reflectând stilul și gusturile dvs.

Containerul oferă, de asemenea, o soluție eficientă pentru proiecte de construcții și depozitare.
Cu un spațiu generos, puteți stoca și organiza cu ușurință echipamente, materiale de construcție sau alte bunuri necesare proiectului dvs.
Containerul asigură siguranța și protecția acestor bunuri, fiind rezistent la intemperii și furt.

Datorită versatilității sale, containerul poate fi transformat într-o terasă atrăgătoare și funcțională.
Alegeți mobilierul potrivit, adăugați plante și elemente decorative și creați un spațiu în aer liber unde să vă bucurați de momente de relaxare și socializare în mijlocul naturii.

Containerul este, de asemenea, potrivit pentru proiecte de beciuri. Acesta oferă un spațiu sigur și bine izolat, unde puteți depozita și păstra vinurile, alimentele sau alte bunuri care necesită condiții de temperatură și umiditate controlate.

Alegeți containerul maritim impecabil și aproape nou, cu o lungime de 6 metri (20 de picioare), și bucurați-vă de versatilitatea sa. Indiferent de proiectul dvs., containerul nostru vă oferă un spațiu fiabil și eficient pentru locuințe, birouri, construcții, depozitare, terase și beciuri.
Contactați-ne astăzi și împreună vom transforma viziunea dvs. în realitate.

Transportul containerelor se face in conditii de maxima siguranta si costul este de 1 euro / km, oriunde in Romania