Container maritim, sh, aproape nou, aproape nou, prezentând puține semne de uzură, verde, 12 metri (40 picioare)

13 720 lei

Prețul poate varia în funcție de gradul de uzură al containerului!

Telefon: 0721518990

Container maritim second-hand de 12 metri (40 picioare) spațios și rezistent, care poate fi folosit pentru diverse scopuri. Containerul se află într-o stare aproape nouă, cu puține semne de uzură, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție de stocare fiabilă și în stare bună.

Fabricat din oțel galvanizat durabil, containerul maritim oferă protecție împotriva factorilor externi și poate rezista la condiții atmosferice extreme. Cu ușile sale etanșe și bine fixate, containerul oferă o închidere sigură și securizată.

Culoarea verde vibrantă a containerului îi conferă un aspect distinctiv și poate aduce o notă de prospețime în peisajul în care este amplasat.
De asemenea, verdele poate fi o opțiune atractivă pentru cei care doresc să se diferențieze sau să se integreze într-un anumit mediu.

Cu o lungime de 12 metri (40 picioare), acest container oferă un spațiu de stocare generos, ideal pentru depozitarea mărfurilor, echipamentelor sau altor bunuri de valoare. Poate fi utilizat în diverse industrii, cum ar fi transportul de mărfuri, construcția, comerțul sau chiar ca bază pentru transformarea într-un spațiu util, precum birouri modulare sau unități de locuit.

Containerul maritim de 12 metri (40 picioare) aproape nou reprezintă o soluție excelentă pentru necesitățile de stocare și transport durabile.

Transportul containerelor se face in conditii de maxima siguranta si costul este de 1 euro / km, oriunde in Romania

RELATED PRODUCTS