Container maritim, second-hand, portocaliu, 6 metri (20 picioare) pentru locuinte si birouri, terase si beciuri, spatii de depozitare

8 900 lei

Prețul poate varia în funcție de gradul de uzură al containerului!

Telefon: 0721518990

În ceea ce privește beciurile și spațiile de depozitare, containerul maritim portocaliu este soluția ideală. Acesta oferă un spațiu generos pentru a stoca diverse bunuri și materiale, păstrându-le în siguranță și organizate. Indiferent dacă aveți nevoie de un spațiu de depozitare suplimentar pentru locuința dvs. sau pentru activitățile comerciale, containerul nostru vă oferă soluții eficiente și economice.

Containerul maritim portocaliu adaugă o notă vibrantă și distinctivă oricărui proiect în care este integrat. Fiind second-hand, acest container a fost selectat cu atenție și întreținut pentru a vă oferi calitate și fiabilitate. Indiferent dacă vă interesează construcții modulare, proiecte de renovare sau spații de depozitare suplimentare, containerul nostru va îndeplini cu siguranță nevoile dumneavoastră.

Cu dimensiunile sale compacte, acest container este perfect pentru proiectele care necesită spațiu limitat. Poate fi adaptat cu ușurință pentru a deveni o locuință modernă și confortabilă, un birou ergonomic și inspirațional sau un spațiu de depozitare bine organizat. Datorită structurii sale robuste, containerul asigură protecție împotriva intemperiilor și a factorilor externi, păstrând bunurile dumneavoastră în condiții de siguranță.

Doriți să vă bucurați de momente relaxante în aer liber? Containerul maritim portocaliu poate fi transformat într-o terasă atrăgătoare și confortabilă. Cu puțină creativitate și decorare adecvată, veți avea un spațiu ideal pentru petrecerea timpului liber, socializare sau pur și simplu relaxare în natură.

Ați gândit vreodată să aveți un beci spațios și bine organizat? Containerul maritim portocaliu vă poate oferi acest lucru. Indiferent dacă aveți nevoie de un spațiu pentru depozitarea vinurilor, alimentelor sau altor bunuri, containerul va asigura condiții ideale de păstrare și protecție împotriva factorilor externi.

Containerul maritim portocaliu, second-hand, de 6 metri (20 de picioare), este soluția ideală pentru proiectele dumneavoastră rezidențiale sau comerciale. Cu un design practic și versatil, acesta poate fi adaptat și personalizat în funcție de preferințele dumneavoastră specifice.

Alegeți containerul nostru maritim portocaliu pentru a vă transforma visurile în realitate. Beneficiați de costuri accesibile și de livrare promptă, iar echipa noastră profesionistă vă stă la dispoziție pentru a vă oferi sfaturi și asistență în orice etapă a proiectului dumneavoastră.

Pentru a satisface nevoile diverse ale clienților noștri, oferim opțiuni personalizate de livrare. Dacă aveți nevoie de o macara pentru a descărca containerul, suntem pregătiți să vă asigurăm această facilitate. Echipa noastră de specialiști se va asigura că containerul este manipulat în siguranță și cu profesionalism.

Costurile noastre de livrare sunt foarte competitive, iar tariful nostru începe de la doar 1 euro pe kilometru dus-întors. Ne dorim să oferim clienților noștri o soluție convenabilă și accesibilă pentru transportul containerelor maritime în țară.

Transportul containerelor se face in conditii de maxima siguranta si costul este de 1 euro / km, oriunde in Romania

RELATED PRODUCTS