Container maritim, second hand, aproape nou, bleumarin, 6 metri (20 picioare), ideal pentru locuinte si birouri, constructii si depozitare, terase si beciuri, spatii comerciale si evenimente

13 600 lei

Prețul poate varia în funcție de gradul de uzură al containerului!

Telefon: 0721518990

Stoc epuizat

Container maritim, de culoare bleumarin, second-hand, aproape nou, cu o lungime de 6 metri (20 de picioare). Acesta este soluția ideală pentru o gamă largă de utilizări, inclusiv locuințe și birouri, construcții și depozitare, terase și beciuri, precum și pentru spații comerciale și evenimente.

Containerul este aproape nou si poate fi transformat într-o locuință sau birou modern și confortabil. Beneficiați de un spațiu bine organizat și adaptat nevoilor dumneavoastră, cu o atmosferă plăcută și funcționalitate maximă. Folosiți imaginatia pentru a crea camere spațioase, zone de lucru ergonomice și design personalizat, astfel încât să vă puteți bucura de un mediu de viață sau lucru inspirat și confortabil.

În ceea ce privește construcțiile și depozitarea, containerul vă oferă un spațiu sigur și securizat pentru stocarea și protecția bunurilor și echipamentelor. Indiferent dacă aveți nevoie de un depozit temporar sau pe termen lung, containerul nostru vă asigură un mediu robust și rezistent, care să răspundă cerințelor dumneavoastră de depozitare eficientă.

Datorită versatilității sale, containerul poate fi adaptat și pentru utilizări exterioare, cum ar fi terase și beciuri. Puteți crea o terasă confortabilă și atrăgătoare în aer liber, unde vă puteți bucura de momente relaxante și petreceri alături de familie și prieteni. De asemenea, containerul poate fi transformat într-un beci funcțional și bine organizat, unde puteți depozita și păstra vinurile și alte bunuri sensibile.

Pentru spații comerciale și evenimente, containerul oferă o soluție practică și estetică. Puteți amenaja un magazin, un birou mobil sau un punct de vânzare temporar pentru a atrage clienți și a crea un impact vizual puternic. Containerul poate fi, de asemenea, utilizat în organizarea evenimentelor, oferind un spațiu versatil pentru expoziții, târguri, concerte sau alte activități speciale.

Alegeți containerul maritim, second-hand, aproape nou, de culoare bleumarin, cu o lungime de 6 metri (20 de picioare), și beneficiați de versatilitatea și calitatea sa superioară. Indiferent de proiectul dumneavoastră, echipa noastră vă stă la dispoziție cu expertiză și suport pentru a vă ajuta să transformați visurile în realitate.

Transportul containerelor se face in conditii de maxima siguranta si costul este de 1 euro / km, oriunde in Romania

RELATED PRODUCTS