Container maritim, second hand, aproape nou, 6 metri lungime (20 picioare, culoare gri, ideal pentru constructii si depozitare, birouri si locuinte, terase si beciuri, spetii comerciale si pentru evenimente

9 810 lei

Prețul poate varia în funcție de gradul de uzură al containerului!

Telefon: 0721518990

Stoc epuizat

Container maritim, second-hand, aproape nou, cu o lungime de 6 metri (20 picioare) și o eleganta culoare gri.
Acesta este soluția ideală pentru diferite proiecte, inclusiv construcții și depozitare, birouri și locuințe, terase și beciuri, precum și spații comerciale și evenimente.

Containerul este perfect adaptat pentru proiecte de construcții și depozitare. Cu un spațiu generos, puteți stoca și organiza eficient materiale de construcții, echipamente și alte bunuri necesare pentru proiectul dumneavoastră.
Containerul oferă protecție și siguranță pentru bunurile dumneavoastră, fiind rezistent la intemperii și oferind o izolație termică excelentă.

Pentru birouri și locuințe, containerul nostru gri vă oferă posibilitatea de a crea un spațiu modern și funcțional.
Utilizați-vă creativitatea pentru a proiecta un interior confortabil și estetic plăcut, adaptat nevoilor dumneavoastră. Alegeți un design inteligent pentru a beneficia de zone de lucru și de relaxare bine definite, astfel încât să puteți profita la maximum de spațiul disponibil.

Containerul poate fi, de asemenea, transformat în terase și beciuri atrăgătoare.
Amenajați o terasă spațioasă și confortabilă, unde puteți petrece momente plăcute în aer liber alături de familie și prieteni. Transformați containerul într-un beci bine organizat și izolat, ideal pentru depozitarea vinurilor și a altor produse care necesită condiții speciale.

Pentru spații comerciale și evenimente, containerul oferă o soluție versatilă și ușor de adaptat.
Puteți amenaja un magazin, un punct de vânzare temporar sau un spațiu expozițional, creând un impact vizual puternic și atraind clienții.
Containerul este potrivit și pentru organizarea evenimentelor, cum ar fi târguri, expoziții sau concerte, oferind un spațiu flexibil și funcțional.

Alegeți containerul nostru maritim, second-hand, aproape nou, cu o lungime de 6 metri (20 picioare) și culoare gri, și beneficiați de versatilitatea și calitatea sa superioară.
Indiferent de proiectul dumneavoastră, echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să transformați ideile în realitate. Contactați-ne astăzi și începeți să profitați de beneficiile pe care le oferă containerul nostru multifuncțional și rezistent.

Transportul containerelor se face in conditii de maxima siguranta si costul este de 1 euro / km, oriunde in Romania

RELATED PRODUCTS