Container Maritim, second-hand, 6 metri (20 picioare, verde, aproape nou

8 992 lei

Prețul poate varia în funcție de gradul de uzură al containerului!

Telefon: 0721518990

Containerul maritim second-hand de 6 metri (20 picioare) este un recipient de stocare robust și durabil, conceput inițial pentru transportul mărfurilor pe mare. Cu toate că este second-hand, acesta se află într-o stare excelentă și aproape nou, prezentând puține semne de uzură.

Containerul are o lungime de 6 metri (20 picioare) și este vopsit într-o nuanță de verde vibrant. Această culoare distinctivă poate fi o alegere interesantă pentru cei care caută să iasă în evidență sau doresc să îl integreze într-un decor tematic.

Datorită construcției sale solide, containerul maritim este capabil să reziste la condiții atmosferice extreme și la manipulare bruscă.
Este fabricat din oțel galvanizat, ceea ce îl protejează împotriva coroziunii și asigură o durabilitate îndelungată. Ușa de acces la container este bine fixată și etanșă, permițând o închidere sigură și protejată împotriva intruziunilor.

Containerul de 6 metri oferă un spațiu de stocare generos, fiind suficient de mare pentru a găzdui diverse tipuri de mărfuri, echipamente sau alte bunuri de valoare.
Fiind un container aproape nou, acesta poate servi în mod excelent în diferite scopuri, cum ar fi depozitarea în siguranță a bunurilor personale sau a echipamentelor de construcție, transportul mărfurilor sau chiar transformarea într-un spațiu funcțional adițional, cum ar fi un birou sau o locuință modulară.

În concluzie, containerul maritim second-hand de 6 metri (20 picioare), verde și aproape nou, reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care caută o soluție de stocare robustă, durabilă și versatilă.

Transportul containerelor se face in conditii de maxima siguranta si costul este de 1 euro / km, oriunde in Romania

RELATED PRODUCTS