Container maritim aporape nou, galben, 6 metri, 20 picioare pentru locuite si birouri, constructii si depozitare, terase si beciuri

13 590 lei

Prețul poate varia în funcție de gradul de uzură al containerului!

Telefon: 0721518990

Stoc epuizat

Descoperiți containerul nostru maritim aproape nou, de culoare galbenă, cu o lungime de 6 metri (20 de picioare) – o soluție versatilă și practică pentru o varietate de utilizări.

Cu un aspect proaspăt și atrăgător, containerul aproape nou este ideal pentru proiecte de locuințe și birouri. Poate fi transformat într-un spațiu modern și confortabil, unde puteți crea camere spațioase și funcționale, zone de lucru ergonomice și zone de relaxare prietenoase. Bucurați-vă de un interior bine iluminat, finisaje de calitate și un design contemporan, care vă vor oferi o experiență plăcută și productivă.

Containerul este, de asemenea, o alegere excelentă pentru proiecte de construcție și depozitare. Cu un spațiu generos în interior, vă oferă o soluție eficientă de depozitare pentru bunuri și materiale. Indiferent dacă aveți nevoie de un spațiu suplimentar pentru echipamente, materiale de construcție sau alte bunuri, containerul nostru vă va oferi un mediu sigur și organizat.

Pentru iubitorii de aer liber, containerul aproape nou poate fi transformat într-o terasă atrăgătoare și funcțională. Puteți amenaja terasa cu mobilier confortabil, plante și decoruri, oferindu-vă un spațiu perfect pentru a vă bucura de momente de relaxare în aer liber, fie în grădină sau pe acoperișul clădirii.

Nu în ultimul rând, este ideal pentru proiecte de beciuri. Acesta vă oferă un spațiu bine organizat și securizat pentru depozitarea vinurilor, alimentelor sau a altor bunuri sensibile la temperatură și umiditate.

Indiferent de utilizarea dorită, containerul nostru maritim aproape nou de culoare galbenă vă oferă o soluție durabilă, versatilă și estetică pentru nevoile dumneavoastră. Aveți libertatea de a-l personaliza și de a-l adapta la cerințele specifice ale proiectului dumneavoastră.

Contactați-ne astăzi și descoperiți cum containerul aproape nou poate fi integrat în proiectele dumneavoastră de locuințe, birouri, construcții, depozitare, terase și beciuri. Echipa noastră vă stă la dispoziție cu informații suplimentare și suport pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru nevoile dumneavoastră.

Transportul containerelor se face in conditii de maxima siguranta si costul este de 1 euro / km, oriunde in Romania

RELATED PRODUCTS