Container Maritim 6 metri (20 picioare) pentru locuinte si birouri, spatii depozitare, constructii modulare si structuri comerciale

13 720 lei

Prețul poate varia în funcție de gradul de uzură al containerului!

Telefon: 0721518990

Containerul maritim albastru de 6 metri reprezintă o soluție practică și durabilă pentru stocarea și transportul diverselor mărfuri. Deși este second-hand, acesta este atent verificat și întreținut pentru a asigura performanță și siguranță. Fie că aveți nevoie de un spațiu suplimentar de depozitare sau de un container pentru transport, veți găsi la noi o selecție diversificată de containere maritime albastre de încredere.

Containerul maritim albastru de 6 metri este o opțiune compactă și eficientă, ideală pentru a satisface nevoile de stocare temporară sau permanentă ale afacerii dumneavoastră. Fabricat din oțel durabil, acest container oferă siguranță și protecție mărfurilor împotriva factorilor externi, cum ar fi intemperiile și impactul mecanic.

Indiferent dacă aveți nevoie de un spațiu suplimentar de depozitare sau de o soluție de transport fiabilă, containerul nostru de 6 metri este alegerea potrivită. Cu o capacitate de stocare considerabilă și opțiuni de personalizare disponibile, vă puteți adapta containerul în funcție de cerințele specifice ale proiectului dumneavoastră.

Cu serviciul nostru de livrare prompt și profesionist, puteți beneficia de containerul maritim albastru de 6 metri oriunde în țară. Indiferent dacă aveți nevoie de el pentru o perioadă scurtă sau lungă de timp, suntem aici pentru a vă oferi soluții flexibile și adaptate nevoilor dumneavoastră.

Navigați prin site-ul nostru pentru a explora gama noastră de containere maritime de 6 metri și descoperiți cum vă putem ajuta să rezolvați eficient și cu încredere cerințele de stocare și transport ale afacerii dumneavoastră.

Transportul containerelor se face in conditii de maxima siguranta si costul este de 1 euro / km, oriunde in Romania

RELATED PRODUCTS