Container Maritim 40 picioare, 12 metri, galben pentru depozitare, locuințe și amenajări inovatoare

13 720 lei

Prețul poate varia în funcție de gradul de uzură al containerului!

Telefon: 0721518990

Un container maritim de 40 de picioare, echivalent cu aproximativ 12 metri, este o unitate spațioasă și versatilă utilizată pentru transportul și depozitarea mărfurilor în industria maritimă și logistică. Cu dimensiunile sale generoase, acest container oferă o capacitate de stocare considerabilă și poate fi adaptat în funcție de nevoile specifice ale clienților. Construit din oțel rezistent, containerul maritim de 40 de picioare asigură siguranța și protecția mărfurilor împotriva condițiilor meteo și a impactului mecanic. Acesta poate fi utilizat pentru transportul internațional, depozitarea pe termen lung sau ca bază pentru diverse proiecte de construcții modulare.

Containerul maritim de depozitare de 40 de picioare este o unitate de transport fabricată din oțel durabil, special concepută pentru a stoca și transporta diverse mărfuri. Acesta oferă o soluție sigură și convenabilă pentru depozitarea temporară sau pe termen lung a bunurilor într-un mediu securizat. Principalele caracteristici ale containerului de 40 de picioare includ:

Dimensiuni: Containerul are o lungime de 12 metri, ceea ce corespunde cu aproximativ 40 de picioare. Această dimensiune este una dintre cele mai populare și folosite în industria de transport maritim și logistică. Este suficient de spațios pentru a găzdui o gamă largă de bunuri, inclusiv mobilă, echipamente, produse industriale sau alte obiecte voluminoase.

Material: Containerul este fabricat din oțel rezistent, cu panouri laterale și un cadru solid, asigurând o construcție robustă și rezistență în fața condițiilor atmosferice și a manipulării.

Uși: Containerul este echipat cu uși duble la unul dintre capetele sale, permițând accesul ușor și comod la conținutul interior. Ușile sunt prevăzute cu mecanisme de închidere și siguranță, asigurând protecția împotriva furtului și a accesului neautorizat.

Siguranță: Containerul oferă un nivel ridicat de securitate. Este construit pentru a rezista la forțele exterioare și este etanș la apă și praf, protejând astfel bunurile stocate împotriva umidității și deteriorării. În plus, ușile pot fi sigilate pentru a preveni accesul neautorizat și manipularea bunurilor.

Opțiuni de livrare: Containerul poate fi livrat în orice locație din țară prin transport camion. În funcție de necesități, poate exista opțiunea de a solicita o macara la locația de descărcare. Aceasta poate fi utilizată pentru a ridica și a poziționa containerul într-un spațiu specific, oferind flexibilitate și ușurință în procesul de descărcare.

Livrarea containerelor în țară este disponibilă, iar costurile încep de la 1€/km

Transportul containerelor se face in conditii de maxima siguranta si costul este de 1 euro / km, oriunde in Romania

RELATED PRODUCTS