Container Maritim 20 picioare, 6 metri, gri pentru depozitare sau organizare de santier

8 898 lei

Prețul poate varia în funcție de gradul de uzură al containerului!

Telefon: 0721518990

Containerul Maritim de 20 picioare echivalent a 6m lungime care are o latime de 2,45m este cea mai versatila solutie pentru depozitarea utilajelor, echipamentelor de lucru si a materialelor dintr-un santier. Este construit dintr-un otel special si foarte rezistent reprezentand o veritabila solutie de protectie pentru lucrurile pe care doriti sa le stocati in interiorul acestuia. Oferim transport specializat cu macara in toata tara contra cost de aceea este foarte important sa ne contactati telefonic pentru a va face o oferta personalizata si adaptata cerintelor dumneavoastra.

Containerul maritim de depozitare gri, de 20 de picioare este o unitate de transport fabricată din oțel durabil, special concepută pentru a stoca și transporta diverse mărfuri. Acesta oferă o soluție sigură și convenabilă pentru depozitarea temporară sau pe termen lung a bunurilor într-un mediu securizat. Principalele caracteristici ale containerului de 20 de picioare includ:

Dimensiuni: Containerul are o lungime de 6 metri, ceea ce corespunde cu aproximativ 20 de picioare. Această dimensiune este una dintre cele mai populare și folosite în industria de transport maritim și logistică. Este suficient de spațios pentru a găzdui o gamă largă de bunuri, inclusiv mobilă, echipamente, produse industriale sau alte obiecte voluminoase.

Material: Containerul este fabricat din oțel rezistent, cu panouri laterale și un cadru solid, asigurând o construcție robustă și rezistență în fața condițiilor atmosferice și a manipulării.

Uși: Containerul este echipat cu uși duble la unul dintre capetele sale, permițând accesul ușor și comod la conținutul interior. Ușile sunt prevăzute cu mecanisme de închidere și siguranță, asigurând protecția împotriva furtului și a accesului neautorizat.

Siguranță: Containerul oferă un nivel ridicat de securitate. Este construit pentru a rezista la forțele exterioare și este etanș la apă și praf, protejând astfel bunurile stocate împotriva umidității și deteriorării. În plus, ușile pot fi sigilate pentru a preveni accesul neautorizat și manipularea bunurilor.

Opțiuni de livrare: Containerul poate fi livrat în orice locație din țară prin transport camion. În funcție de necesități, poate exista opțiunea de a solicita o macara la locația de descărcare. Aceasta poate fi utilizată pentru a ridica și a poziționa containerul într-un spațiu specific, oferind flexibilitate și ușurință în procesul de descărcare.

Livrarea containerelor în țară este disponibilă, iar costurile încep de la 1€/km dus-intors

Transportul containerelor se face in conditii de maxima siguranta si costul este de 1 euro / km, oriunde in Romania

RELATED PRODUCTS