Containe Maritim 12m Second Hand pentru Organizare Santier sau Spatii Depozitare

15 840 lei

Prețul poate varia în funcție de gradul de uzură al containerului!

Telefon: 0721518990

Cu dimensiunile sale generoase, acest container oferă suficient spațiu pentru a vă satisface nevoile. Puteți utiliza containerul pentru a crea locuințe moderne și confortabile, birouri funcționale sau spații de depozitare eficiente. Opțiunile sunt nelimitate și puteți personaliza interiorul și exteriorul containerului conform preferințelor dumneavoastră.

Containerul maritim portocaliu, second-hand, cu o lungime de 12 metri (40 picioare), este o opțiune excelentă pentru a crea locuințe moderne și birouri funcționale, terase plăcute și beciuri spațioase, precum și spații de depozitare eficiente.

Containerul portocaliu se remarcă prin culoarea vibrantă și aspectul său distinctiv, adăugând o notă de originalitate și energie proiectului dumneavoastră. Deși este second-hand, containerul este atent selecționat și verificat pentru a asigura calitatea și durabilitatea.

Cu dimensiunile sale generoase, containerul de 12 metri oferă suficient spațiu pentru a transforma interiorul într-o locuință modernă și confortabilă sau în birouri funcționale. Puteți utiliza diferite tehnici de amenajare și design interior pentru a crea spații eficiente și adaptate nevoilor dumneavoastră. Cu un pic de creativitate și planificare, containerul poate deveni un loc atrăgător și confortabil, cu toate facilitățile necesare.

Containerul maritim portocaliu este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru a crea terase plăcute și relaxante. Poate fi adaptat și amenajat cu materiale și mobilier potrivite, creând un spațiu în aer liber unde vă puteți bucura de momente de relaxare și socializare.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de depozitare eficient, containerul de 12 metri vă poate oferi soluții excelente. Cu suficient spațiu pentru a stoca diverse bunuri și materiale, containerul vă ajută să mențineți lucrurile organizate și accesibile.

Containerul maritim portocaliu, second-hand, de 12 metri, este o opțiune economică și durabilă pentru proiectele dumneavoastră. Poate fi adaptat și personalizat în funcție de preferințele și cerințele dumneavoastră specifice, astfel încât să corespundă perfect viziunii dumneavoastră.

Explorați gama noastră de containere maritime portocalii de 12 metri și descoperiți versatilitatea și potențialul pe care le oferă în crearea de locuințe, birouri, terase, beciuri și spații de depozitare eficiente și inovatoare.

Suntem mândri să oferim servicii de livrare flexibile și eficiente oriunde în țară, cu camionul nostru specializat în transportul containerelor maritime. Indiferent de locația dumneavoastră, ne asigurăm că containerul dvs. ajunge la destinație în condiții optime și la timp.

Pentru a satisface nevoile diverse ale clienților noștri, oferim opțiuni personalizate de livrare. Dacă aveți nevoie de o macara pentru a descărca containerul, suntem pregătiți să vă asigurăm această facilitate. Echipa noastră de specialiști se va asigura că containerul este manipulat în siguranță și cu profesionalism.

Costurile noastre de livrare sunt foarte competitive, iar tariful nostru începe de la doar 1 euro pe kilometru dus-întors. Ne dorim să oferim clienților noștri o soluție convenabilă și accesibilă pentru transportul containerelor maritime în țară.

Indiferent de amplasarea dvs., suntem aici pentru a facilita livrarea containerului în cel mai eficient mod posibil. Noi ne ocupăm de detaliile logistice, astfel încât dumneavoastră să vă puteți concentra pe proiectul dumneavoastră.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră specifice și vom găsi cea mai bună soluție de livrare pentru dvs. Suntem dedicați să vă oferim servicii excelente și să vă asigurăm că containerul dvs. ajunge în siguranță la destinație, indiferent de locația dumneavoastră în țară.

Transportul containerelor se face in conditii de maxima siguranta si costul este de 1 euro / km, oriunde in Romania

RELATED PRODUCTS