Afișez toate cele 9 rezultate

Containe Maritim 12m Second Hand pentru Organizare Santier sau Spatii Depozitare

15 840 lei

Container Depozitare 6m Second Hand Albastru CMA

8 897 lei

Container Maritim 20 picioare, 6 metri, galben pentru depozitare, locuințe și amenajări inovatoare

8 899 lei

Container Maritim 20 picioare, 6 metri, gri pentru depozitare sau organizare de santier

8 898 lei

Container Maritim 40 picioare, 12 metri, galben pentru depozitare, locuințe și amenajări inovatoare

13 720 lei

Container Maritim de Vanzare 6m (20 picioare) Second Hand pentru Depozitare

8 430 lei

Container Maritim Depozitare 6m Second Hand

8 899 lei

Container Maritim second-hand, albastru, 12 metri (40 picioare) pentru locuinte si birouri, spatii de depozitare, terase, beciuri

13 860 lei

Container maritim, second-hand, portocaliu, 6 metri (20 picioare) pentru locuinte si birouri, terase si beciuri, spatii de depozitare

8 900 lei

Containere de 6m și 12m Disponibile - Organizare de Șantier și Depozitare Simplificate

Descriere:

La containeresh.ro, punem la dispoziție o gamă variată de containere maritime, fie că aveți nevoie de spațiu pentru organizarea unui șantier sau pentru depozitare. Cu opțiuni atât de 6 metri, cât și de 12 metri, suntem alegerea perfectă pentru a vă satisface cerințele de depozitare și organizare. Iată cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele:

Containere de 6m și 12m:

  1. Organizare Eficientă de Șantier: Dacă lucrați în domeniul construcțiilor, containerul de 6m sau 12m vă oferă un spațiu de depozitare sigur și accesibil pentru materiale, unelte și echipamente. Păstrați șantierul ordonat și eficient.
  2. Depozitare Sigură pentru Firme: Oferim containere de 6 metri și 12 metri care pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale firmelor de construcții sau ale altor afaceri. Asigurați protecția și organizarea bunurilor dvs. comerciale.
  3. Opțiuni pentru Persoane Fizice: Indiferent dacă sunteți o persoană fizică în căutare de spațiu de depozitare pentru mobilier sau bunuri personale, avem containere care vă pot ajuta să vă păstrați obiectele în siguranță.

Beneficii Suplimentare:

  • Personalizare: Containerul dvs. poate fi personalizat cu rafturi, iluminat sau alte dotări pentru a se potrivi cu cerințele dvs. specifice.
  • Transport și Livrare Rapidă: Vă putem livra containerul la locația dorită, asigurându-ne că aveți acces la spațiul de depozitare de care aveți nevoie în cel mai scurt timp posibil.
  • Economie de Costuri: Containerul este o alternativă economică la construcția unei structuri permanente de depozitare.

La containeresh.ro, suntem dedicați oferirii soluțiilor de depozitare și organizare potrivite pentru fiecare nevoie. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre disponibilitatea și opțiunile noastre pentru containere de 6m și 12m.